Foredrag, kurser og workshops for ingeniører og ledere

 
 

Jeg underviser ingeniører og ledere i at formidle deres viden på en effektiv og underholdende måde, der er får modtagerne til at spidse ører og huske, hvad der bliver sagt.

Mine undervisning er opbygget omkring progressive temaer, som tager udgangspunkt i spørgsmålene:

Hvad? → Hvordan? → Hvorfor?

 

Hvad skal du sige?

Pitching er værktøjet til at hurtigt og effektivt at formidle konkrete og inspirerende præsentationer af dig selv, dit projekt eller noget helt tredje. →

Hvordan skal du sige det?

Fang dit publikum og skab interesse for det du siger ved hjælp af simple præsentations- og taleteknikker. →

 

Hvorfor siger du det, på den måde du gør?

Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer, der indgyder varme og forståelse. →

Positive relationer

_MG_4613.jpg

Gennemgående tema i alt undervisning.

Kommer snart som dybdegående selvstændigt modul.

 
 
Fedt med videnskabeligt indblik i, hvorfor vi agerer som vi gør.
— Kursusdeltager
 

Foredrag, workshop eller kursus?

Vælg selv hvilken form undervisningen skal tage. Jeg tilbyder både foredrag, workshops og kursusforløb – altid skræddersyet til mine kursisternes unikke behov:

 

Foredrag

Varighed: 45 min. – 2 timer

Mit foredrag består af et engagerende oplæg, som lægger op til diskussion og interaktivt arbejde. Foredragsformen passer godt til jer, som ikke har mulighed for at afsætte mange timer til undervisningen, men som stadig gerne vil smage på, hvad jeg har at byde på.

Workshop

Varighed: 3 – 4 timer

Min interaktive workshop i er er spækfyldt med sjove øvelser og aktiviteter. Kursisterne oplever at deres selvtillid bliver boostet efterhånden som dagen skrider frem og de blivet trænet i forskellige teknikker. Workshoppen er både sjov og lærerig – ideel til en halv dag i personaleudviklingens tegn. 

Kursus

Varighed: 3+ dage

En blanding af oplæg, praktiske øvelser og sjove aktiviteter, krydret med lidt hjemmearbejde, gør denne undervisningsform til den perfekte cocktail for jer, der er er interesserede i at give medarbejderne et stort boost, som vil løfte virksomhedens kommunikation gevaldigt. 

 

Ring på tlf. 28 19 15 42