Jo, du kan faktisk lære at være karismatisk!

Har du prøvet at stå på et podium med svedige håndflader, mens du kiggede ud over hundredevis af kollegaer, der bare ventede på at høre om et nyt initiativ du skulle præsentere?

Hvad med dengang, du skulle opmuntre og lede et skuffet og demotiveret team, efter I havde arbejdet hårdt og dedikeret på hvad i troede ville være en massiv succes, og jeres projekt fejlede ’big time’? 

Og du som er leder… Har du nogensinde været nødt til at tage fat i en fantastisk kollega, der underpræsterede, for at tage en alvorlig snak med vedkommende og prøve at få ham tilbage på sporet igen? Så er du ikke alene.

På et eller andet tidspunkt i vores liv, kommer de fleste af os til at stå i en af de overstående situationer – eller noget der ligner. Det som disse tre scenarier har tilfælles, er, at de kræver at du har karismatisk gennemslagskraft. De kræver en evne til at kommunikere et budskab på en klar, visionær og inspirerende måde, som fanger og motiverer dem, du taler til.

Men hvordan lærer man at være karismatisk? Mange mennesker tror det er umuligt. At det er et magisk personlighedstræk nogle mennesker bare er født med. Ligesom man kan være ekstrovert eller introvert. Ligesom så mange andre menneskelige egenskaber, er karismatisk gennemslagskraft noget vi kan lære. Ligesom vi lærte at læse i dansk og lave god mad i hjemmekunstskab.

DSC05081.jpg
 

Meget inspirerende og lavpraktiske værktøjer
— Deltager, Karismatisk gennemslagskraft

 
DSC_0328.jpg

Hvad lærer du?

Min undervisning i karismatisk ledelse er for den professionelle leder, vejleder eller mentor, der ønsker at forstå de dybereliggende mekanismer i kommunikation, og som ønsker at skabe sig en fordel i samtaler, møder og anden interaktion i arbejdslivet.

De tre karismatiske grundtræk (gennemslagskraft, empati og tilstedeværelse) findes i store træk i vores kropssprog og tænkemåde. I undervisningen fokuserer vi på, hvordan man kommer i det rigtige mentale stadie for at opnå et effektivt kropssprog. Karismatisk adfærd handler om at skabe personlig tiltrækningskraft og derfor lærer du også at forstå andres adfærd.

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du tilegner dig praktisk erfaring med karismatisk gennemslagskraft. 

Læringsmål

Helt konkret kommer du til at:

 • Forstå hvad karisma er og genkende karismatisk adfærd

 • Lære hvordan du opbygger en karismatisk adfærd gennem håndgribelige redskaber og teknikker

 • Overkomme personlige barrierer for at opnå karisma

 • Forstå sammenhængen mellem karisma og relationer

 • Forstå bagsider og udfordringer for karismatiske personer

 • Tilegne dig værktøjer til at arbejde videre med karisma efter undervisningen er slut

 

Det er utroligt hvor meget man kan nu på en enkelt aften.
— Deltager, Karismatisk gennemslagskraft

 
_MG_4511.jpg
 
 

Foredrag, workshop eller kursus?

Vælg selv hvilken form undervisningen skal tage. Jeg tilbyder både foredrag, workshops og kursusforløb – altid skræddersyet til deltagernes unikke behov:

 
 

Foredrag

Varighed: 45 min. – 2 timer

Mit foredrag består af et engagerende oplæg, som lægger op til diskussion og interaktivt arbejde. Foredragsformen passer godt til jer, som ikke har mulighed for at afsætte mange timer til undervisningen, men som stadig gerne vil inspireres og smage på, hvad jeg har at byde på.

Foredraget Karismatisk gennemslagskraft inkluderer:

 • Faglig underholdning

 • Teoretisk fundament

 • Case-diskussioner og interaktion

 • Hands-on eksempler og historier

Workshop

Varighed: 3 – 4 timer

Min interaktive workshop i Karismatisk gennemslagskraft er spækfyldt med sjove øvelser og aktiviteter. Deltagerne oplever at deres selvtillid boostes efterhånden som de får trænet flere teknikker i løbet af dagen. Workshoppen er ideel til en halv dag i personaleudviklingens tegn. 

Workshoppen Karismatisk gennemslagskraft inkluderer:

 • Alt det du får til foredraget, plus:

 • Praktisk anvendelse af pitching

 • Øvelser og træning på dagen

 • Personlig coaching af mig

Kursusforløb

Varighed: 3+ dage

En blanding af oplæg, praktiske øvelser og sjove aktiviteter, krydret med lidt hjemmearbejde, gør denne undervisningsform til den perfekte cocktail for jer, der er er interesserede i at give medarbejderne et stort boost, som vil løfte organisationens kommunikation gevaldigt. 

Kurset i Karismatisk gennemslagskraft inkluderer:

 • Alt det du får på workshoppen, plus:

 • Øvelser og træning hver dag

 • Lærerig erfaringsudveksling

 • Udviklingsorienterede samtaler

 
DSC04944.jpg

Kontakt mig her

Navn *
Navn