Hvad passer til dig? 

 
Mindre - Copy.png

Præsentations- & taleteknik

Som professionel er det essentielt at være i stand til at præsentere et projekt eller en idé for en gruppe af mennesker og enkelte personer. Når nye idéer og projekter skal videreformidles, er præsentationsteknik et stærkt værktøj, der både fanger publikum og skaber interesse samt forstærker fremtidig genkaldelse.

Pitch3_23062016.jpg

Relationer & førstehåndsindtryk

Det er centralt i positive interaktioner at etablere stærke relationer til vores medmennesker. Gennem førstehåndsindtrykket har vi mulighed for at styrke relationer, skabe bånd og dermed kommunikere klart, tydeligt og konstruktivt. Det er relevant både for privatliv såvel som professionelle relationer.

DSC05348 (2).jpg

Personlig Karisma

Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer der indgyder varme og forståelse. De er i stand til at være til stede i nuet og skære igennem med deres tilstedeværelse ud over det sædvanlige. Denne form for karismatisk kommunikation opnår vi med personlig karisma.

IMG_0123.jpg

Pitching

Pitching er værktøjet til at formidle konkrete og inspirerende præsentationer af dig selv, dit projekt eller noget helt tredje. Værktøjet sikrer at formidlingen af dine idéer og budskaber brænde igennem overfor modtager. Gennem undervisningen ses på øjeblikkelige interaktioner, og praktisk anvendelse er i fokus.

 
 
 
 

Ovenstående muligheder er udviklet til foredrag og workshops..

 

Foredrag: Inspirerende og underholdende oplæg

fokus på faglig underholdning

  • Teoretisk fundament

  • case-diskussioner & interaktion

  • hands-on eksempler & historier

AdobeStock_61013110.png

Workshops: Teori med praktisk anvendelse

fokus er på praktisk anvendelse af materialet

  • Teoretisk fundament

  • case-diskussioner & interaktion

  • Hands-on eksempler & Historier

  • Øvelser og træning på dagen

  • Personlig coaching af mathias på dagen

 

workshop (2).jpg