Virksomheder jeg har arbejdet sammen med:

 
wgvtp9qgnocbyybayzur.jpg
 
 
Kommunikation og sprog.jpg
 
ku_logo_dk_h.png
MOE.png
 
IDA YP (2).png
 
Logo_Erasmus_Universiteit_Rotterdam.svg.png
Event Collective.png
 
 
VU.png
AKA.png
 
 
IDA LF.jpg
707px-Danmarks_Tekniske_Universitet_(logo).svg.png
 
Boehringer ingelheim.png
 
 

Udtalelser jeg har modtaget:

Læs alle anmeldelser på

MOE.png
 

Undervisningen blev eksekveret fortrinligt

Mathias var gennem hele processen yderst professionel i måden at håndtere kontakt, forventningsafstemning i forhold til ledelsesdagen, samt opbygningen af det skræddersyede kursus. Selve undervisningen blev eksekveret fortrinligt med en lærerig coachende tilgang gennem undervisningen. Dette muliggjorde at alle deltagende ledere anvendte undervisningsmaterialet på hverdagseksempler i stedet for blot at høre om generelle principper inden for socialpsykologi. Jeg vil bestemt mene at det var med til at fremme den meget positive feedback fra samtlige kursister.

- Alex Fraenkel, Divisionschef | Byggeri & Design


 

Praktisk anvendelse i åben og ærlig atmosfære

Mathias var fra første møde meget åben for at skræddersy arrangementet til præcis de behov vi havde, hvilket gjorde at vi kunne tilbyde et arrangement specielt tilpasset til vores målgruppe. Arrangementet blev eksekveret på professionel vis og med en åben og ærlig atmosfære. Deltagere på kurset satte specielt pris på det teoretiske grundlag krydret med virkelige eksempler samt det at teorien blev sat i praksis under øvelserne. De konkrete værktøjer som deltagerne kunne tage med sig og arbejde videre med for personlig udvikling var meget værdsatte.

- Klaus Thomsen Volhøj, Formand | IDA Young Professionals


IDA YP (2).png
 
ku_logo_dk_h.png

Indlevelse og formidlingsevner var i topklasse

Mathias holdte et helt fantastisk oplæg. Indlevelse og formidlingsevner var i topklasse, hvilket gjorde, at oplægget aldrig blev kedeligt at høre på. Oplægget var som skræddersyet til vores gruppe og gav os de rette værktøjer. Det var indsigtsfuldt og lærerigt med relevant inddragelse af deres publikum. Efter den teoretiske gennemgang, blev der bygget ovenpå, med en praksis del i 3 trin, der bandt en fin sløjfe om vores nyvundne viden. Mathias var god til at svare på vores spørgsmål, og ligeledes at finde ens stærke såvel som svage sider, så man fik en optimal personlig og faglig udvikling.

- Mads Bjørnsen, PræRIK Koordinator | KU


 

Mathias Bruhn er en uundværlig del af opkvalificeringen hos DTU

Hvert år i påskeferien er alle rusvejlederne ved PF på opkvalificeringstur, og i de sidste mange år har Mathias Bruhn være en fast del af denne tur. Her bliver den nye generation af rusvejldere introduceret for talerteknik, gruppedynamik samt konflikthåndtering. Mathias underviste derved op imod 280 personer, i disse discipliner og formåede med stor success at afholde workshops undervejs. Under workshopsne er oplægsholderne ude blandt deltagerne for at kunne give personlig feedback til så mange som muligt. Denne konstruktive feedback hjalp ikke kun den enkelte rusvejleder, men derimod hele holdet der arbejdede på workshoppen.

Efter tre ture med disse oplæg, skal det desuden siges at der ikke er tale om genbrug, tværtimod bliver oplæggene fornyet og forbedret hvert år hvilket gør dem til en uundværlig del af opkvalificeringen af PF's rusvejledere. Under oplæggene gøres der meget brug af de teknikker der bliver undvist i. Dette virkede meget positivt, da deltagerne følte det de blev undervist i kan bruges, og bliver brugt, selv af dybt professionelle foredragsholdere.

- Anders Christian Sperling, Undervisningsansvarlig | KABS


 
707px-Danmarks_Tekniske_Universitet_(logo).svg.png
Event Collective.png

Event Collective giver Mathias Bruhn 9.6 ud af 10

I forbindelse med et arrangement vi (Event Collective) afholdte, havde vi Mathias ude som foredragsholder. Mathias lavede et super foredrag om præsentationsteknik og han er klart en af vores bedst anmeldte foredragsholdere.  I den efterfølgende tilfredshedsundersøgelse fik Mathias hele 9.6 ud af 10 og følgende ord med på vejen: 

"Indholdet var super relevant og levede op til mine forventninger""Håndgribelige værktøjer og viden som er nemt at tage med og bruge selv.""Hans måde at præsentere på var meget behagelig, og det var fint med en opfriskning af f.eks. Tolmin-modellen"

- Jørgen Waarsøe Falch, CTO Event Collective


 

Outstanding Masterclass and impressive speaker

Mathias gave a masterclass "speech technique" at the International Career Day organized by ESN Rotterdam. From the beginning till the end he knew how to grasp the attention of the crowd. The information he provided to the participants was not only useful but also practical due to the interactive nature of the masterclass. Mathias himself is an impressive speaker to listen to and you can clearly see that he understands and masters his own material very well. I am convinced that all participants found the masterclass to be most helpful. 

- Hans Draisma, Chairman Career Committee | ESN Rotterdam


 
Logo_Erasmus_Universiteit_Rotterdam.png
pf1.png

Fremragende, fagligt velfunderede - har mine varmeste anbefalinger!

Mathias Bruhn har ad flere omgange ydet vejledning til mig personligt og jeg har benyttet ham til flere kurser og oplæg. I foråret 2015 ved forberedelse til DTU’s Årsfest var første gang jeg fik personlig coaching i talerteknik. Ved denne lejlighed skulle jeg, som formand for Polyteknisk Forening, holde tale for 1500 studerende, politikere, universitetsansatte samt Hendes Majestæt Dronningen.

Mathias yder meget professionel vejledning, der tager udgangspunkt i personlige og foreliggende behov. Det er tydeligt at mærke at de tager udgangspunkt i fagstof, men han gør det nærværende og personligt. Hans feedback og forslag baserede sig på mine konkrete behov, og var ikke generelle gode råd man kunne have læst hvor som helst. Jeg fik konkrete øvelser til at håndtere stemmeføring og nervøsitet. Han gav mig specifik feedback på hvordan jeg bedst kunne nå tilhørerne og havde sat sig ind i hvad der ville fungere over for min målgruppe.

Mathias har forskellige hovedfokus og formår derfor at give grundig vejledning der bringer flere forskellige sider frem i lyset. Hans måde at coache på, efterlod mig afklaret og med en tryg følelse af at have været hele vejen omkring emnet. Vi var inde på gode råd inden talen, nervøsitet, vejrtrækning, kropsholdning, gang, stemmeføring herunder tempo, pauser og tryk, argumentation, opbygning af tale, talerpapir og ansigtsmimik. Coachingen er en helhedsoplevelse, ligesom en tale er en helhedsoplevelse, og skal behandles sådan.

- Caroline Maria Tromer Dragsdahl, Foreningsformand | Polyteknisk Forening


 

Perfekt kombination af teori og praksis

Mathias leverede nogle super gode workshops om præsentationsteknikker på både dansk og engelsk. Det var en fornøjelse at se, at de kunne give ingeniørstuderende nogle konkrete redskaber til at pitche deres idéer.

De gav en kort og præcis intro til teorien for derefter at lade de studerende afprøve teorien. Det virkede rigtig godt.

- Louise Hindenburg, AC-fuldmægtig | DTU


 
gron-dyst.jpg
SDU.png

Perfekt skræddersyet materiale

Med kort varsel trådte Mathias til og med perfekt skræddersyet materiale, stod klar til at hjælpe min gruppe og jeg. Sessionen foregik upåklageligt med høj grad af professionalisme. Vi blev coached gennem alt fra forberedelsestenkikker til påklædning og den endelige præsentation af vores materiale. Alt dette medførte, at vi alle tre stod velforberedte foran et dommerpanel i SDU's procedurekonkurrence, hvor vi gik fra med særlig udmærkelse. Hold 7 i årets procedurekonkurrence, kan derfor kun anbefale Mathias Bruhn til alle andre.

- Kristian Roloff, fakultet for Jura | SDU


 

Great speaker which really proved the skills

Mathias did a Speech Technique masterclass at the Career Event we organized together with the VU (free university) in Amsterdam. He is a great speaker himself which really proved all the skills explained during the Masterclass. Because of the interactive style of teaching it was really easy to stay focused and to really pick up the skills. Great job and would definitely ask them again next event! Cheers,
 

- Gijs van Ierssel, PR/Marketing Manager | ESN VU Amsterdam


VU.png